Trämagneter för barn

Trämagnet Smiley

Trämagneter för barnDet handlar sig om en träkula med diameter 25 mm med bild på en "smiley" som ät utrustad med en mycket stark NdFeB-neodymmagnet med diameter 8 mm. Levereras i röd, grön, blå och gul färg. Tack vare sin styrka håller neodymmagneten upp till 7 blad av A4-papper.

De lämpar sig till exempel att hålla barnens ritningar upp på ett kylskåp eller en magnettavla där de ser roligare ut än klassiska magneter.

Trämagneterna levereras individuellt eller i förpackningar med 8 stycken (2 stycken av varje färg, magnetlist ingår).

Trämagnet Djur

Dessa magneter är väldigt omtyckta bland barnen. De levereras i olika form (nyckelpiga, häst, katt, fisk). De är också försedda med en mycket stark neodymmagnet.

Online försäljning av magneter

Välj från det breda utbudet av magneter i vår e-butik

Köp trämagneten

 

Relaterade magneter

NdFeB-neodymmagneter

NdFeB-neodymmagneter

Neodymmagneter (NdFeB) är nuförtiden de starkaste permanenta magneterna. Dessa magneter utmärker sig genom stor styrka trots sina små dimensioner.

SmCo-samariummagneter

SmCo-samariummagneter

Samariummagneter (SmCo) hör till de starkaste magneterna. Deras stor fördel är dess temperaturmotstånd. Den kan vara upp till 300 °C.

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter hör till mycket starka magneter. Deras stora fördel är deras höga temperaturmotstånd. Den kan vara upp till 525 °C.

Ferritmagneter

Ferritmagneter

Ferritmagneter är klassiska svarta magneter. Enligt tillverkningsprocessen delas de in i isotropa (svagare) och anisotropa (starkare) magneter.

Kontorsmagneter

Kontorsmagneter

De kan användasinte bara på kontor, utan också på skolor och i hemmet. Vi säljer färgade magneter samt de ofta använda ferritmagneterna.

Magneter med särskild ytbehandling

Magneter med särskild ytbehandling

Magneter är klädda med ett tunt PVC-skikt vilket gör att de inte har vassa kanter och smutsar inte ner och skadar inte det föremål som de håller upp.

Clip-magneter

Clip-magneter

Clip-magneter är mycket starka NdFeB-magneter som täcks med ett gummiskikt som skyddar magneterna från skador.

Vattentäta gummibeklädda neodymmagneter

Vattentäta gummibeklädda neodymmagneter

Dessa neodymmagneter är helt täckta med ett lager av gummi, vilket ger följande fördelar: vattentät och skydd mot repor.