Clip-magneter

Clip-magneterClip-magneter är mycket starka NdFeB-magneter som täcks med ett gummiskikt som skyddar magneterna från skador.

Möjliga användningssätt av clip-magneter

Dessa magneter tjänar till exempel till att fästa och fixera två oberoende föremål, gångjärn, handtag osv. Vidare har dessa clip-magneter ett brett användningsområde till exempel i verkstäder och lager där man kan konstruera sitt eget infästningssystem för redskap, knivar, mätare. Clip-magneterna dras till varandra med en styrka upp till 17 N (ca 1,7 kg)!

Självhäftande magneter

Clip magnet se samolepkou - samolepicí magnetIfall du vill använda magneterna för fästningsändamål, beställ magneter med självhäftande skikt på en sida för att magneten kan enkelt och pålitligt klistras även på sådana ytor som inte är helt raka.

Dimensioner av clip-magneterna

  • magnetens diameter - 15 mm
  • magnetens höjd - 5 mm
  • dimensioner av gummidelen - 40 x 20 mm

Online försäljning av magneter

Välj från det breda utbudet av magneter i vår e-butik

KÖP CLIP-MAGNETER

 

Relaterade magneter

NdFeB-neodymmagneter

NdFeB-neodymmagneter

Neodymmagneter (NdFeB) är nuförtiden de starkaste permanenta magneterna. Dessa magneter utmärker sig genom stor styrka trots sina små dimensioner.

SmCo-samariummagneter

SmCo-samariummagneter

Samariummagneter (SmCo) hör till de starkaste magneterna. Deras stor fördel är dess temperaturmotstånd. Den kan vara upp till 300 °C.

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter hör till mycket starka magneter. Deras stora fördel är deras höga temperaturmotstånd. Den kan vara upp till 525 °C.

Ferritmagneter

Ferritmagneter

Ferritmagneter är klassiska svarta magneter. Enligt tillverkningsprocessen delas de in i isotropa (svagare) och anisotropa (starkare) magneter.

Kontorsmagneter

Kontorsmagneter

De kan användasinte bara på kontor, utan också på skolor och i hemmet. Vi säljer färgade magneter samt de ofta använda ferritmagneterna.

Magneter med särskild ytbehandling

Magneter med särskild ytbehandling

Magneter är klädda med ett tunt PVC-skikt vilket gör att de inte har vassa kanter och smutsar inte ner och skadar inte det föremål som de håller upp.

Vattentäta gummibeklädda neodymmagneter

Vattentäta gummibeklädda neodymmagneter

Dessa neodymmagneter är helt täckta med ett lager av gummi, vilket ger följande fördelar: vattentät och skydd mot repor.