Magnetsiffror

MagnetsiffrorI varje förpackning finns tre uppsättningar siffror och symboler. Magnetsiffrorna är ett utmärkt inlärningshjälpmedel, framför allt för yngre skolbarn som på ett naturligt sätt lär sig matematikens grunder (addition, subtraktion, enkel multiplikation). Tack vare detta spel tycker barnen verkligen om matematik. Siffrorna är 4 cm höga.

Magnetsiffrorna levereras också förpackade i påsar som innehåller en uppsättning så att man kan lägga till de symboler som fattas. De är tillverkade av magnetfolie.

Online försäljning av magneter

Välj från det breda utbudet av magneter i vår e-butik

Köp magnetsiffror

 

Relaterade magneter

Färgade Kontorsmagneter

Färgade Kontorsmagneter

Vi tillverkar vanliga kontorsmagneter i fem färger. Magneter har diametrar 15, 16, 20 och 26 mm, tjockleken är alltid 5 mm.

Vanliga magneter

Vanliga magneter

Det handlar sig om klassiska svarta ferritmagneter som lämpar sig för användning på anslags- eller skrivtavlor. De har olika styrkor och storlekar.

Magneter i plasthylsor

Magneter i plasthylsor

Mycket starka kontorsmagneter i plasthylsor. Lämpar sig att hålla upp t.ex. ritningar i stora format. De hållerupp till 24 blad av kontorspapper i A4-formatet.

Magneter i metallhylsor

Magneter i metallhylsor

Starka kontorsmagneter i metallhylsor som håller upp 15 18 blad av kontorspapper i A4-formatet.Tack vare deras ergonomiska form är manipulation med magneterna lätt.