Magnetisk kvast, bredd 1000 mm

Magnetisk kvast, bredd 1000 mmMagnetiska kvastar med bredden på 1000 mm lämpar sig framför allt till städning av större ytor. Genom att använda den här kvasten sparar du tid som du ägnar åt städningen och förhindrar att dammet virvlas upp. Kvasten är försedd med två handtag, varje handtag går att dra ut för sig. Genom att dra handtagen till den övre delen avmagnetiseras den magnetiska kvastens nedre del och metallerna faller av.

Kvasten är också försedd med ett ställ som underlättar rengöring. Kvasten är utrustad med ferritmagneter, på begäran kan den utrustas även med mycket starka NdFeb-neodymmagneter.

Fördelar

  • bredden på den magnetiska ytan 1000 mm
  • lätt hantering
  • enkel rengöring
  • kan användas i svåråtkomliga utrymmen
  • höjdinställbar
  • tar lite plats vis lagring (avtagbart handtag)

Animerad rengöringsprocess

 

Online försäljning

Du hittar säkert något som passar dig i vår e-butik

Köp magnetisk kvast

Relaterade magnetiska kvastar

Magnetisk kvast med ferritmagneter

Magnetisk kvast med ferritmagneter

Magnetiska kvastar möjliggör för uppsamling av metallföroreningarfrån golv (spån, spikar, slipdamm) i verkstäder, fabrikshallar eller på parkeringsytor. Tack vare det faktum att den är höjdinställbar kan den magnetiska kvasten också användas på ytor utan fast beläggning. Modellen med hjulen placerade på baksidan lämpar sik till städning direkt vid maskinen eller väggen.

Magnetisk kvast med neodymmagneter

Magnetisk kvast med neodymmagneter

Magnetiska kvastar möjliggör för uppsamling av metallföroreningar från golv (spån, spikar, slipdamm) i verkstäder, fabrikshallar eller på parkeringsytor. Tack vare det faktum att den är höjdinställbar kan den magnetiska kvasten också användas på ytor utan fast beläggning. Modellen med neodymmagneter utmärker sig genom sin stor rengöringseffektivitet.

Magnetisk kvast för gaffeltruckar

Magnetisk kvast för gaffeltruckar

Magnetisk kvast för gaffeltruckar placeras enkelt på truckens gafflar. Den är avsedd framför allt till uppsamling av metallföroreningar på stora ytor. Det är lätt att hantera och rengöra kvasten.

Magnetisk kvast för fordonets draganordning

Magnetisk kvast för fordonets draganordning

Magnetisk kvast tjänar till uppsamling av magnetiska metallföroreningar – väsentlig minskning av risken för punkteringar av däck. De ansluts mycket enkelt på fordonets draganordning och metallerna fångas automatiskt upp under färden.

Magnetisk kvast för städkärror

Magnetisk kvast för städkärror

Den magnetiska kvasten för städkärror placeras enkelt på städkärrans främre eller bakre del. Den är avsedd främst till uppsamling av metallföroreningar på stora ytor. Det är lätt att hantera och rengöra kvasten.

Magnetisk kvast för stora ytor och för flygplatsytor

Magnetisk kvast för stora ytor och för flygplatsytor

Den magnetiska kvasten tjänar till uppsamling av metallavfall (spån, spikar, hår från stålborstar) från flygplatsytor. Kvasten kopplas enkelt bakom ett fordon som är utrustat med en kopplingsanordning. Genom att använda den magnetiska kvasten minskas förekomst av oönskade metallföremål på flygplatsbanan väsentligt och därmed höjs flygplatsens säkerhet.