Magnetiska skyltar för hyllor

Magnetiska skyltar för hyllorMagnetisk C-profil möjliggör en mycket snabb och enkel markering av lager, hyllor o.dyl. Den magnetiska c-profilen består vid sidan av själva c-profilen av ett pappersskylt och en genomskinlig PVC-folie. Det fasta pappersskylten som det går att skriva på skjuts in i den magnetiska c-profilen tillsammans med den genomskinliga PVC-folien (som skyddar skylten mot nedsmutsning, damm osv.) och placeras på en valfri metallyta.

Dimensioner av den magnetiska skylten - C-profilen

Vi levererar C-profilerna med bredd 20, 30 och 50 mm. Den magnetiska C-profilen säljs i 50 meters rullar, den fasta pappersskylten och den genomskinliga PVC-folien är klippta i 1 meters bitar. Du kan beställa valfritt antal meter. Levereras i komplett uppsättning (magnetisk C-profil + pappersskylt + genomskinlig PVC-folie). Také prodáváme samostatně papírový štítek nebo průhlednou PVC fólii ve všech šířkách.

Online försäljning av magnetiska skyltar

V našem e-shopu si vyberete z nabídky magnetických profilů

Kupte si magnetické štítky v e-shopu

 

Relaterade magnetiska produkter

MagnetfolierMagnetfolier
Vi säljer magnetfolier i olika färger och utföranden. De lämpar sig som visuella reklambärare. De kan enkelt klippas med sax.

 

Självhäftande magnettejparSjälvhäftande magnettejpar
Klistra magnettejpens självhäftande skikt på ett valfritt föremål som du sedan sätter upp på en magnetisk yta.

 

Magnetiska fickorMagnetiska fickor
Magnetiska fickor används i lagerutrymmen för markering av hyllor eller i tillverkningen för markering av tillverkningsprocesser.

 

Magnetiska fotopapperet Magnetiska fotopapperet
Det magnetiska fotopapperet är i A4-format och du behöver inte vara rädd att använda det på en laser- eller bläckskrivare.