Magnetiska skyltar för hyllor

Magnetiska skyltar för hyllorMagnetisk C-profil möjliggör en mycket snabb och enkel markering av lager, hyllor o.dyl. Den magnetiska c-profilen består vid sidan av själva c-profilen av ett pappersskylt och en genomskinlig PVC-folie. Det fasta pappersskylten som det går att skriva på skjuts in i den magnetiska c-profilen tillsammans med den genomskinliga PVC-folien (som skyddar skylten mot nedsmutsning, damm osv.) och placeras på en valfri metallyta.

Dimensioner av den magnetiska skylten - C-profilen

Vi levererar C-profilerna med bredd 20, 30 och 50 mm. Den magnetiska C-profilen säljs i 50 meters rullar, den fasta pappersskylten och den genomskinliga PVC-folien är klippta i 1 meters bitar. Du kan beställa valfritt antal meter. Levereras i komplett uppsättning (magnetisk C-profil + pappersskylt + genomskinlig PVC-folie).

Online försäljning av magnetiska skyltar

I vår e-butik kan du välja från ett brett utbud

Kupte si magnetické štítky v e-shopu

 

Relaterade magnetiska produkter

Magnetfolier

Magnetfolier

Vi säljer magnetfolier i olika färger och utföranden. De lämpar sig som visuella reklambärare. De kan enkelt klippas med sax.

Flexibel magnettavla

Flexibel magnettavla

Till att fästa folien på en underlagsyta är folien försedd med ett självhäftande skikt. Den andra sidan har en vit blank yta.

Magnetband

Magnettejpar

Klistra magnettejpens självhäftande skikt på ett valfritt föremål som du sedan sätter upp på en magnetisk yta.

Magnetiska fotopapperet

Magnetiska fotopapperet

Det magnetiska fotopapperet är i A4-format och du behöver inte vara rädd att använda det på en laser- eller bläckskrivare.

Klassisk magnetisk ficka

Klassisk magnetisk ficka

Magnetiska fickor används i lagerutrymmen för markering av hyllor eller i tillverkningen för markering av tillverkningsprocesser.

Magnetisk ficka med ram

Magnetisk ficka med ram

Fickan har ett magnetiskt band runt hela ramen. Den skyddar dokument mot damm och nersmutsning.

Magnetisk ficka med utskärning

Magnetisk ficka med utskärning

Magnetiskt band runt hela fickan. Man kan alltså enkelt skriva på det inlagda papperet utan att behöva ta ut papperet ur fickan.

Magnetisk ficka med böjning

Magnetisk ficka med böjning

Fickan har en fri övre kant genom vilken man kan skjuta in ett pappersblad och sedan placeras fickan på en metallyta.

Magnetfickor för omagnetiska ytor

Magnetfickor för omagnetiska ytor

Denna magnetficka är helt annorlunda, än vad du känt hittills. På baksidan finns självhäftande tejp så du kan fästa fickan på omagnetiska ytor.